Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Cehennem Melekleri 2 izle
15 août 2012

Cehennem Melekleri 2 izle

Aslında kritik bir zihniyet bu resmi analiz ederseniz, o filmciliğinin oldukça korkunç parçası.Oyunculuk iyi korkunç ve iğrenç senaryo ve temel olduğunu. Ancak, resmi mantıksız ve saçma doğasına rağmen, kesinlikle herkese yer olduğunu çok gerçeği birçok kurtulmuş yönetmen Simon West icar, biraz komedi saçma yönlerini deeming filmin gerçek bir tasarruf lütuf olarak çöp işleri olduğunu tamamen farkında olduğunu örnekleri - aksiyon kahramanları bu çok ünlü döküm olarak kesinlikle kendilerini gülmek mümkün olmayan itham edilemez. Pastiş olmanın eşiğinde, bazen tam Stallone kamera açmak ve sadece bilerek wink bekliyoruz.
Bu nedenle zihin sağ çerçevesinde bu filmi izlerken, o betik genelinde çevrili öngörülebilir bir gömlekleri bir bolluk ile, başından sonuna kadar sadece non-stop aksiyon olduğu gibi, aslında gerçekten iyi eğlenceli ve içinde kaybolmak kolay. Sonuç olarak 2 Expendables bırakmak kesinlikle onlar için kendilerini icar tam olarak ne bilecek görmek için gidiyor herkes gibi hayal kırıklığına zordur, ve bu açıdan hayal kırıklığı yok. Bir filmin kendisi almazsa ciddiye sonra biz birine ödeme izleyici olarak bir görev var, aksi takdirde bunu zevk için imkansız hale gelir. Bu her iki yönde çalışmak zorundadır.

izle : Cehennem Melekleri 2 izle

Publicité
Publicité
Commentaires
Cehennem Melekleri 2 izle
  • The Cehennem Melekleri 2 döndü ve bu kez kişisel bulunuyor ... Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) ve Hale Caesar (Terry Crews) - en yeni üyeleri ile
  • Accueil du blog
  • Créer un blog avec CanalBlog
Publicité
Archives
Publicité